Lista - pt. 2

01.08.2016 kl. 10:04

Vad hittar man alltid/ofta...

På ditt skrivbord? Allt. Från katter till obetalda räkningar, borttappade usb-pinnar till nån halväten smörgås. Med jämna mellanrum bedriver jag arkeologiska undersökningar bland bråten. Mycket intressant.

Under din säng? Återigen: katter, lådor med allt möjligt i textilväg som inte används så ofta.

I din jackficka? Snus. Telefon. Näsdukar.

Bakom din kylskåpsdörr? Trötta grönsaker. Turkisk yoghurt.

Vid sidan av ditt handfat? Förvånansvärt tomt. En tvättmaskin på vilken det står allt möjligt, typ tandborstar och tops.

Högst upp i din bokhylla? Böcker som läses mer sällan (=aldrig, Mannerheims dagböcker i tre band på sammanlagt 5 kilo är ett bra exempel).

Längst ner i din tvättkorg? Yllegrejer som borde tvättas men som blir liggande för att det aldrig finns tillräckligt för att fylla en maskin. En katt eller två.

Framför näsan på dig? En laptop. En mugg med kaffe. Snus.

I dina tankar? Ogjorda projekt. Mina käraste. Världsläget. Drömmar om resor. Musik. Texter. (Inte i nån specifik ordning)

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

  
Efter en frapperande lång tid ute i periferin kommer jag snart att bli ännu mer perifer. Tillbaka till leråkrarna, fabriksröken, väckelserörelserna, de udda existenserna, dansbanden, drönarna, gräsrökarna och småstadsetablissemanget för att grunda ett agro-feministiskt tältkollektiv på torget i Jeppis. Hur det går? Vete fan. Hoppa på traktorn så kör vi.
 

Senaste kommentarer